Business Development Specialist (Helsinki, Finland)

Helsinki, Uusimaa, Finland · Sales

Description

Haemme nyt tiimiimme työkaveria tittelillä Business Development Specialist. Tehtävänäsi on auttaa meitä uusasiakashankinnassa ja auttaa asiakkaitamme tekemään myyntiä tehokkaammin.

Leadfeeder on nopeasti kasvava startup-yritys ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingin keskustassa. Olimme viime vuonna yksi nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä Suomessa Deloitte Technology Fast 50 -listalla ja aiomme kaksinkertaistaa liikevaihtomme myös tulevana vuonna. Palkkaammekin tulevina kuukausina useita uusia tiimin jäseniä kasvun tueksi.

Olemme kansainvälinen yritys ja tiimiissämme on 47 työntekijää, 16 eri maasta. Missiona meillä on tehdä B2B-myynnistä tehokkaampaa ja älykkäämpää web-analytiikkaa hyödyntäen. Autamme jo tuhansia yrityksiä ympäri maailman tunnistamaan myyntiliidejä nettisivuilta ja muista online-kanavista.


Toimenkuvaasi kuuluu uusasiakashankinta ja pääset kehittämään kattavasti omia taitojasi B2B-myynnissä. Tulet työskentelemään pääasiassa yritysten myynti- ja markkinointijohtajien kanssa, joita löydät LinkedInin, Leadfeederin sekä muiden kanavien ja työkalujen avulla. Pääset tätä kautta toteuttamaan myynnin digitalisoitumista ja auttamaan asiakkaita tekemään myyntiä ja markkinointia älykkäämmin. Myös omassa työssäsi pääset käyttämään markkinoiden parhaita myynnin ja markkinoinnin työkaluja.

Tulet työskentelemään osana meidän liiketoiminnan kehitystiimiä ja pääset työssäsi auttamaan Suomen johtavia yrityksiä tekemään myyntiä tehokkaammin teknologian avulla. Omien vahvuuksiesi mukaan, sinulla on mahdollisuus tehdä myös kansainvälistä myyntiä tulevaisuudessa.


Odotamme sinulta


Arvostamme lisäksi

Tarjoamme sinulleVoit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Pärnänen, puh. 0405725708, email: [email protected].

Apply for this job